CAP. 1 Definire Termeni

Vom denumi in continuare:

Blogsens.ro – SITE

Mobilpay.ro – PROCESATOR DE PLATI (pentru contact si detalii click aici) –

Utilizatorii Blogsens.ro – BENEFICIAR

SURF MEDIA SRL identificata cu CUI 18838345, J40/11232/10.07.2006,  Calea Mosilor nr. 199 bl. 3 sc. A ap. 20 et. 5, Bucharest, 020859, ROMANIA (tudor@academiademarketing.ro) – FURNIZOR

CAP. 2 Utilizand acest SITE sau serviciile oferite de acest SITE sunteti de acord cu aceste mentiuni legale.  Daca nu sunteti de acord cu oricare din termenele si contiile prezentate pe aceasta pagina va rugam sa nu folositi acest SITE sau materiale pe care le contine. Furnizorul isi rezerva dreptul, prin propria libertate de decizie, de a modifica, schimba sau actualiza aceste mentiuni legale, termeni si conditii in orice moment.

CAP. 3 Denegare de responsabilitate

1. Informatiile prezentate pe acest SITE se refera la metode si tehnici testate si la experiente individuale, rezultatele putand sa difere de la individ la individ.

2. S-a facut tot posibilul pentru a prezenta cu acuratete ce reprezinta acest produs si potentialul lui. Succesul fiecarui individ depinde in cele din urma de experienta lui, dedicatie, dorinta si motivare. Ca in orice afacere, nu exista garantie ca veti castiga bani si acest lucru depinde doar de dumneavoastra si nu de FURNIZOR.

3. Orice calcul de performanta din trecut sau simulat, inclus in paginile de prezentare Blogsens nu sunt o garantie a rezultatelor viitoare. Toate imaginile si datele cu privire la performantele din trecut sunt incluse doar cu titlu de prezentare si nu garantam acuratetea lor.

4. FURNIZORUL nu-si asuma raspunderea asupra corectitudinii si coerentei informatiilor. 

5. FURNIZORUL nu ofera nici un fel de garantie (explicita sau implicita) referitor la materialele de pe acest SITE.

6. FURNIZORUL nu garanteaza ca transmiterea acestor materiale nu va fi intrerupta si  ca materialele nu contin erori sau ca ele pot fi corecte.

7. FURNIZORUL nu garanteza ca SITE-ul in sine, sau serverul pe care este pus SITE-ul este liber de virusi sau orice altceva care poate provoca daune.

8. BENEFICIARUL isi asuma tot riscul asociat folosirii acestui SITE, incluzand costul total al oricarei daune posibile.

11. FURNIZORUL  nu-si asuma responsabilitatea cu privire la securitatea informatiilor stocate (incluzand, dar nefiind limitata la informatiile cardurilor bancare).

12. Informatia prezentata aici reprezintă viziunea autorului la data publicarii acesteia. Deoarece informatia se schimbă cu o viteza foarte mare, autorul isi rezerva dreptul sa modifice sau sa actualizeze opiniile sale in functie de noile schimbari. Textul cuprins in materialele oferite are ca scop doar informarea cititorului. Chiar daca FURNIZORUL s-a straduit sa verifice toate informatiile furnizate, nici autorul si nici afiliatii/partenerii sai, nu-si asuma vreo responsabilitate pentru erori, informatii inexacte sau omisii.

CAP. 4 Conditii De Furnizare A Serviciului 

1. BENEFICIARUL va beneficia de returnarea banilor prin procesatorul de plati sau direct prin virament bancar, in termenul de 30 de zile de la data achizitionarii serviciului doar pentru pachetele lunare – pachetul de Argint si Pachetul de bronz.

2. Daca termenul de 30 de zile este depasit, se considera GARANTIA expirata si FURNIZORUL nu este obligat sa returneze banii.

3. BENEFICIARUL are obligatia, daca doreste sa intrerupa plata, de a contacta PROCESATORUL DE PLATI SAU FURNIZORUL.

4. Daca plata esueaza, BENEFICIARUL are obligatia ca in termen de 15 zile sa efectueze plata. 

5. Servicii furnizate de catre FURNIZOR catre BENEFICIAR in cazul neefectuarii sau esuarii platii prin PROCESATORUL DE PLATI vor fi intrerupte imediat.

6. O data expirata perioada de 30 de zile BENEFICIARUL este de acord si se obliga sa achite la termen intreaga perioada de furnizare a serviciilor pe care a ales-o cand a facut comanda. 

7. Garantia de returnare a banilor in 30 de zile nu este valabila si pentru pachetul de Aur.

8.  BENEFICIARUL declara si intelege ca pentru utilizarea si intelegerea corecta a cursului, sunt necesare cunostiinte de limba Engleza.

CAP. 5  Drepturi De Autor

Nici o parte din informatiile prezentate nu poate fi reprodusa sau transmisa sub nici o forma, electronica, mecanica, foto copiata,inregistrata audio sau prin orice alt mijloc de stoare al informatiei fara acordul in scris, datat si semnat al autorului.

CAP. 6 Confidentialitatea Datelor

1. Uneori vom folosi cookie-uri pentru a sustine sesiuni de informare si / sau pentru a asigura o publicitate eficienta, adaptata nevoilor BENEFICIARULUI.

2. Completarea campurilor de date precum Nume, Prenume, Adresa De Email se face prin voia libera a BENEFICIARULUI.

Prezentele mentiuni legale au fost citite si continutul lor acceptat de BENEFCIAR SI FURNIZOR . Acestea reprezinta vointa lor si inlatura orice alta intelegere verbala sau in scris dintre acestia, anterioara sau ulterioara.